Политики и выборы, Голосуйте свободно, Участвуйте в демократии, Голосуйте за перемены, Онлайн референдум
Christen-Democratisch en Vlaams

CD&V-award voor biologische groenten uit Ecoknollenhof

Christen-Democratisch en Vlaams 40%

button ElectionsMeter.com

 

BAAL - De compostmeesters en tuiniers van het Ecoknollenhof in Baal hebben de de CD&V-award voor innovatieve projecten gewonnen.

Sinds maart 2011 bewerken een tiental Tremelose tuiniers een lapje grond als onderdeel van het volkstuintje.

Het volkstuintje is het resultaat van de samenwerking tussen meerdere actoren.

Zo verleende het provinciebestuur van Vlaams-Brabant, in het kader van de Europese plattelandsprojecten, een subsidie van 90.000 euro. Daarnaast stelt de vzw Siddartha de grond ter beschikking.

Het gemeentebestuur van Tremelo voorziet de tuiniers van het nodige materiaal om hun lap grond te bewerken en leverde onder meer een tuinhuisje.

De vzw Velt treedt op als coördinator van het project en de compotmeesters van Tremelo geven raad bij de groententeelt en het gebruik van compost.

...

 

 

13 september 2012

Lees meer: www.nieuwsblad.be

13.09.2012


tetris -
Пометитьno spam

ElectionsMeter не несёт ответственности за содержание аргументов. Обращайтесь пожалуйста к изображаемому пользователю или автору аргумента. Каждый аргумент и каждый текст опубликованный на ElectionsMeter должен включать оригинальное имя автора со ссылкой на первоисточник. Пользователи обязаны иметь ввиду уведомления о нарушении авторских прав. Пожалуйста, прочитайте внимательно правила пользования сайтом.

Назад на опрос: > Belgium > Партии > Christen-Democratisch en Vlaams
 
load menu