Политики и выборы, Голосуйте свободно, Участвуйте в демократии, Голосуйте за перемены, Онлайн референдум
Verds d'Andorra

Els Verds reclamen que l'avortament estigui cobert per ...

Verds d'Andorra 26%

La presidenta dels Verds, Antònia Escoda.ANA... per la sanitat pública

 

Així mateix, consideren que la interrupció voluntària de l'embaràs ha d'estar plenament garantida com una prestació més de la CASS, per garantir que es faci en bones condicions.

 

Els Verds d'Andorra s'han volgut posicionar aquest dimecres en un comunicat a favor de despenalitzar l'avortament i de defensar-lo sense ambigüitats ni excepcions. Després de la visita del comissari europeu de Drets Humans, Thomas Hammarberg, que va instar el Govern a despenalitzar l'avortament, per evitar que les dones se sentin castigades per interrompre l'embaràs i per haver de marxar a un altre país per poder dur-lo a terme; els Verds d'Andorra han volgut posar èmfasi en la necessitat de posar sobre la taula deats com el de l'avortament o l'eutanàsia, "intensament lligats a la sanitat del país".

 

Llegir més: diariandorra.ad (29/02/2012)


martina -
Пометитьno spam

ElectionsMeter не несёт ответственности за содержание аргументов. Обращайтесь пожалуйста к изображаемому пользователю или автору аргумента. Каждый аргумент и каждый текст опубликованный на ElectionsMeter должен включать оригинальное имя автора со ссылкой на первоисточник. Пользователи обязаны иметь ввиду уведомления о нарушении авторских прав. Пожалуйста, прочитайте внимательно правила пользования сайтом.

Назад на опрос: > Andorra > Партии > Verds d'Andorra
 
load menu