Политики и выборы, Голосуйте свободно, Участвуйте в демократии, Голосуйте за перемены, Онлайн референдум
Guy Verhofstadt

Verhofstadt: 'Het wordt buigen of barsten' ‎

Guy Verhofstadt 50%

button ElectionsMeter.com

 

Oud-premier en europarlementslid Guy Verhofstadt vreest dat de eurocrisis in september weer in alle hevigheid zal losbarsten. 'Mijn vrees is dat de etterbuil zal openbarsten', zei hij in het Laatste Nieuws.

De eurozone staat opnieuw voor enkele cruciale weken. De Griekse regering gaat ervan uit dat de economie dit jaar met 7 procent zal krimpen, terwijl dat voor het herstelprogramma maar 4,7 procent mag zijn.  

 

De komende dagen buigen de Europese leiders zich daarom over de vraag hoe het verder moet met Griekenland. Wellicht gaan de Grieken meer tijd vragen om te saneren. 

 

Voor europarlementslid Guy Verhofstadt gaat het allemaal te traag, met alle gevolgen van dien. Volgens hem moet Europa snel een federale unie oprichten en ingrijpende maatregelen nemen.

 

'Deze crisis kan enkel politiek opgelost worden', zei hij in het weekend in Het Laatste Nieuws. 'Maar de Europese Commissie wacht veel te lang om een globaal pakket voorstellen op tafel te leggen en te zeggen: 'Zó. moet het gebeuren. Nú.' Macht moet je grijpen, die wordt niet beleefd aangeboden.'

...

 

 

20 augustus 2012

Lees meer: www.standaard.be

2012-09-05


panda -
Пометитьno spam

ElectionsMeter не несёт ответственности за содержание аргументов. Обращайтесь пожалуйста к изображаемому пользователю или автору аргумента. Каждый аргумент и каждый текст опубликованный на ElectionsMeter должен включать оригинальное имя автора со ссылкой на первоисточник. Пользователи обязаны иметь ввиду уведомления о нарушении авторских прав. Пожалуйста, прочитайте внимательно правила пользования сайтом.

Назад на опрос: > Belgium > Политики > Guy Verhofstadt
 
load menu