Политики и выборы, Голосуйте свободно, Участвуйте в демократии, Голосуйте за перемены, Онлайн референдум
Jaume Bartumeu

JAUME BARTUMEU«Si no s'aprova la reforma tributària no ...

Jaume Bartumeu 19%

Jaume Bartumeu - Foto: ÀLEX LARA... hi haurà convenis de doble imposició»

 

Jaume Bartumeu considera que arribat pràcticament a l'equador de la legislatura, el govern presidit per Toni Martí no ha materialitzat cap de les reformes anunciades, entre elles, la reforma tributària tan necessària per tal que es puguin aplicar els convenis de doble imposició. El president del grup parlamentari del PS fa un repàs als grans temes del país i a la situació interna en el si de la seva formació.

 

–¿Com valora l'acció de govern de Toni Martí durant aquests quasi dos anys al davant de l'executiu?

 

–Amb una clara absència de projectes i de decisions. Molts discursos parlant que estan fent grans reformes però no es prenen decisions. L'exemple més clar és la reforma tributària. Després de no tenir en el seu programa electoral la implantació de l'impost sobre la renda, parlen de fer-ho i després fan marxa enrere i diuen que si s'aprova que s'apliqui d'aquí uns anys. Tot això només demostra improvisació i manca de decisió. El que està clar és que no hi hauran convenis de doble imposici&oacut. ; si abans no s'aproven les reformes tributàries.

 

Llegir més: El Periòdic d'Andorra ()


martina -
Пометитьno spam

ElectionsMeter не несёт ответственности за содержание аргументов. Обращайтесь пожалуйста к изображаемому пользователю или автору аргумента. Каждый аргумент и каждый текст опубликованный на ElectionsMeter должен включать оригинальное имя автора со ссылкой на первоисточник. Пользователи обязаны иметь ввиду уведомления о нарушении авторских прав. Пожалуйста, прочитайте внимательно правила пользования сайтом.

Назад на опрос: > Andorra > Политики > Jaume Bartumeu
 
load menu