Политики и выборы, Голосуйте свободно, Участвуйте в демократии, Голосуйте за перемены, Онлайн референдум
Partit Liberal d'Andorra

El Partit Liberal d’Andorra participa al congrés ...

Partit Liberal d'Andorra 41%

... dels Liberals Europeus

 

La Secretària de Relacions Internacionals i la Tresorera del Partit Liberal, Judith Pallarés i Anna Piñero, van participar el passat cap de setmana al 33è congrés dels Liberals Demòcrates Europeus (ELDR) celebrat a Dublín entre els dies 8-10 de novembre. El congrés va contar amb la presència de Nick Clegg, Vicepresident del Govern anglès, encarregat de fer l’obertura oficial. A més de la presència del líder britànic, també van assitir Graham Watson, President de l’ELDR, i Guy Verhofstadt President de l’ALDE (Grup de liberal al Parlament Euorpeu), que van acompanyar al Vicepresident Clegg amb una enèrgica introducció dels valor liberals com l’única eina capaç de frenar la crisi actual amb responsabilitat i compromís alhora.

 

El tema central del Congrés va ser la presentació d’un Full de ruta liberal per la transició energètica com arepte i alhora com a gran oportunitat, per generar riquesa i més llocs de treball.

 

Llegir més: FÒRUM.ad (12/11/2012)


martina -
Пометитьno spam

ElectionsMeter не несёт ответственности за содержание аргументов. Обращайтесь пожалуйста к изображаемому пользователю или автору аргумента. Каждый аргумент и каждый текст опубликованный на ElectionsMeter должен включать оригинальное имя автора со ссылкой на первоисточник. Пользователи обязаны иметь ввиду уведомления о нарушении авторских прав. Пожалуйста, прочитайте внимательно правила пользования сайтом.

Назад на опрос: > Andorra > Партии > Partit Liberal d'Andorra
 
load menu