Политики и выборы, Голосуйте свободно, Участвуйте в демократии, Голосуйте за перемены, Онлайн референдум
Bulgarian National Movement

ВМРО организира столичен реферндум срещу Софийска вода ‎

Bulgarian National Movement 29%

button ElectionsMeter.com

 

ВМРО започва „набирането" на 100 хиляди недоволни софиянци, които да се включат в подписката за разваляне на концесията на „Софийска вода." Идеята за местен референдум войводите лансираха още през декември миналата година, предаде репортер на News.bg.

 

Събирането на подписите ще започне след около седмица, като в момента се окомплектова и Инициативният комитет.

 

В рамките на три месеца всеки, който иска „престъпният договор" с концесионера да бъде развален, може даде съгласието си, като за целта ще бъдат създадени постоянни пунктове, най-вече край метростанциите. Предстои да бъдат осъществени специални срещи и с жителите на най-ощетени зони, а именно крайните квартали.

 

Зам.-председателят на партията и общински съветник Ангел Джамбазки обясни, че договорът със „Софийска вода" е направен така, че всички ползи да са за концесионера, който и да е той.

...

 

 

18.05.2012

Прочетете още: Money.bg

24.05.2012


pacman -
Пометитьno spam

ElectionsMeter не несёт ответственности за содержание аргументов. Обращайтесь пожалуйста к изображаемому пользователю или автору аргумента. Каждый аргумент и каждый текст опубликованный на ElectionsMeter должен включать оригинальное имя автора со ссылкой на первоисточник. Пользователи обязаны иметь ввиду уведомления о нарушении авторских прав. Пожалуйста, прочитайте внимательно правила пользования сайтом.

Назад на опрос: > Bulgaria > Партии > Bulgarian National Movement
 
load menu