Политики и выборы, Голосуйте свободно, Участвуйте в демократии, Голосуйте за перемены, Онлайн референдум
left right close

Branko Crvenkovski

> Македония > Политики > Socijaldemokratski sojuz na Makedonija > Branko Crvenkovski
Branko Crvenkovski хочет знать ваше мнение. Желает вашей поддержки и голоса. Голосуйте онлайн!
СДСМ
 
фото Бранко Црвенковски

Бранко Црвенковски - за

Mакедонски политичар. | A Macedonian politician.
 NO! Бранко Црвенковски

Бранко Црвенковски - против

Нажмите, если Вы этого политика не поддерживаете. Скажите почему. / Click, if you do not support Branko Crvenkovski. Say why.

Pезультаты онлайн выборов "Бранко Црвенковски" в графике

graph
MAC: Бранко Црвенковски (роден на 12 октомври 1962 во Сараево) е македонски политичар. Во текот на својата политичка кариера бил Премиер на Македонија во периодот од 1992 до 1998 и од 2002 до 2004 година, како и Претседател на Македонија од 2004 до 2009 година. Политичка кариера Активната политичка кариера на Бранко Црвенковски започнала во 1990 година, кога станал член на Претседателството на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија ...
за34против   Во моето мислење Бранко Црвенковски (Branko Crvenkovski) е сосема добар политичар. На пример, затоа што ... (Ако сакам да пишувам зошто, го напишав тука), positive
за33против   Јас не се согласувам. Бранко Црвенковски (Branko Crvenkovski) е лош избор. На пример, затоа што ... (Ако сакам да пишувам зошто, го напишав тука), negative
Актуальная популярность
за Бранко Црвенковски

Droutsas Extends a Helping Hand to Crvenkovski ‎


It wouldn't be realistic to expect non involvment of Greece into Macedonia's elections, however, it is prudent to say, Athens' involvment and meddling in Macedonia's internal affairs has been reduced to a minimum in the last several years. Still, Greece's FM Dimitris Droutsas felt the need to extend a helping hand to his spokesman in Macedonia, Branko Crvenkovski. In an interview with a local Athens paper, Droutsas announced that "Skopje has changed their tone in the name negotiations", even though there hasn't been any negotiations in months with Macedonia suing Greece at the ...


Стечајците му однесоа крава на Бранко Црвенковски


Стечајци, лица оставени како технолошки вишок, земјоделци - собрани од неколку градови сите невработени, донесоа крава пред седиштето на Социјалдемократскиот сојуз да го потсетат Црвенковски на транзицијата. Го обвинија дека се оставени жртви на транзицијата од, како што велат, криминалната приватизација. Побараа од ...


Branko Crvenkovski Thanks Everyone who Likes him on FaceBook


The Social Democratic Alliance of Macedonia (SDSM) found a reason to celebrate this weekend. Champagne is flowing because... wait for it... Branko has 25,000 friends on FaceBook! Lets hope Crvenkovski's ISP provider has a good reputation, because in case, God forbid, there is no internet connection, the SDSM leader stands to lose 25,000 friends.The SDSM leadership marked the occasion by writing a speech on his personal FaceBook page. The leadership started of the speach small, but you can tell they were building into something... that never materialized, which has been their story for the ...


[TOP 4]

> Branko Crvenkovski > Новости
 
бранко црвенковски, biografiq na branko crvenkovski, tipovi branko и другие...
load menu