Политики и выборы, Голосуйте свободно, Участвуйте в демократии, Голосуйте за перемены, Онлайн референдум
left right close

Gjorgje Ivanov

* Президент
> Македония > Политики > VMRO–DPMNE > Gjorgje Ivanov
Gjorgje Ivanov хочет знать ваше мнение. Желает вашей поддержки и голоса. Голосуйте онлайн!
ВМРО-ДПМНЕ
 
фото Ѓорге Иванов

Ѓорге Иванов - за

Претседател на Република Македонија од 2009. | The President of the Republic of Macedonia since 2009.
 NO! Ѓорге Иванов

Ѓорге Иванов - против

Нажмите, если Вы этого политика не поддерживаете. Скажите почему. / Click, if you do not support Gjorgje Ivanov. Say why.

Pезультаты онлайн выборов "Ѓорге Иванов" в графике

graph
MAC: Д-р Ѓорге Иванов (2 мај 1960, Валандово) е претседател на Македонија, избран на претседателските избори во април 2009 г., поддржан од ВМРО-ДПМНЕ. На функцијата стапи на 12 мај 2009 г. претходно професор на Правниот факултет „Јустинијан I“ во Скопје. Биографија Ѓорге Иванов е професор по политички науки 1995 е избран за асистент на Правниот факултет во Скопје, а во 1998 за доцент на предметите Политички теории и Политичка философија. Една ...
за33против   Во моето мислење Ѓорѓе Иванов (Gjorgje Ivanov) е сосема добар политичар. На пример, затоа што ... (Ако сакам да пишувам зошто, го напишав тука), positive
за33против   Јас не се согласувам. Ѓорѓе Иванов (Gjorgje Ivanov) е лош избор. На пример, затоа што ... (Ако сакам да пишувам зошто, го напишав тука), negative
Актуальная популярность
за Ѓорге Иванов

Иванов пропагира против Грција


Премиерот на Јужна Австралија Мајк Рен ја разбесни македонската дијаспора. Ја обвинува дека заедно со претседателот Ѓорге Иванов ширела пропаганда. На манифестација организирана од грчката дијаспора, Рен го обвинил Иванов дека предизвикувал неволји на најопасен можен начин. Мајк Рен е член на партијата на премиерот на ...


Ѓорѓе Иванов бара


Ѓорѓе Иванов, во обид себе си да се амнестира пред европратеничката Дорис Пак која му се закануваше со тужба, влезе во директен конфликт со новинарите. Претседателот, продолжувајќи да тврди дека сите медиуми погрешно го пренеле делот од неговиот петочен брифинг за Дорис Пак, се фокусира на еден новинар со закана за претставка ...


Ѓорге Иванов осуден од австралискиот премиер за крадење...


... на грчка историја Пратениците во федералниот австралиски парламент ја осудија изјавата на премерот на Јужна Австралија, Мајк Ран, во која тој го обвинува македонскиот претседател дека поттикнува проблеми на опасен начин и се обидува да ја украде грчката историја и култура.По средбата на амбасадорот Стојановски и ...


[TOP 4]

> Gjorgje Ivanov > Новости
 
каде беше ѓорѓе иванов во 2001 година, Ѓорѓе Иванов e-mail, ivanov electionsmeter, maja ivanova gjorgje ivanov и другие...
load menu