Политики и выборы, Голосуйте свободно, Участвуйте в демократии, Голосуйте за перемены, Онлайн референдум
left right close

Imer Selmani

> Македония > Политики > Imer Selmani
Imer Selmani хочет знать ваше мнение. Желает вашей поддержки и голоса. Голосуйте онлайн!
Demokracia e Re
 
фото Имер Селмани

Имер Селмани - за

Mакедонски политичар. | A Macedonian politician.
 NO! Имер Селмани

Имер Селмани - против

Нажмите, если Вы этого политика не поддерживаете. Скажите почему. / Click, if you do not support Imer Selmani. Say why.

Pезультаты онлайн выборов "Имер Селмани" в графике

graph
MAC: Имер Селмани (албански:Imer Selmani; Скопје, 20 февруари 1968) е македонски политичар, поранешен вицепремиер и министер за здравство. Дипломирал на Медицинскиот факултет при Универзитет Свети Кирил и Методиј во Скопје. Живее во село Шишево. Toj e основач на политичката партија Нова Демократија. Во 2000 година бил избран за градоначалник на општина Сарај, а на локалните избори во 2005 бил реизбран на таа позиција. Селмани од 2003 година, сè до ...
за33против   Во моето мислење Имер Селмани (Imer Selmani) е сосема добар политичар. На пример, затоа што ... (Ако сакам да пишувам зошто, го напишав тука), positive
за33против   Јас не се согласувам. Имер Селмани (Imer Selmani) е лош избор. На пример, затоа што ... (Ако сакам да пишувам зошто, го напишав тука), negative
Актуальная популярность
за Имер Селмани

Imer Selmani kërkon zgjedhje të parakohshme


Shkup-Alsat - Dështim i partisë shqiptare në pushtet, BDI-së, si dhe pozita e saj nënçmuese dhe qëndrimet ekstreme të kryeministrit Gruevski dhe partisë së tij ndaj çështjeve shqiptare, por edhe moszgjidhja e çështjes së emrit me Greqinë, janë problemet e vetme që ngadalësojnë proceset integruese të vendit. Kështu deklaroi kryetari i Demokracisë së Re, Imer Selmani duke shtuar se parterët qeveritarë kanë mungesë të oferte për të ...


Imer Selmani në takime me qytetarët e Strugës


Demokracia e Re të Shtunën mbajti tubim informativ në Strugë, ku kryetari i I DR-së Imer Selmani dhe deputeti Abedin Zymberi i informuan qytetarët struganë rreth çështjeve aktuale politike në vend. Kryetari i DR-së Selmani para të pranishmëve shpjegoi arsyeshmërinë dhe nevojën e ngritjes së iniciativave të DR-së që kanë të bëjnë me zgjidhjen e çështjeve të karakterit kombëtar në Republikën e Maqedonisë. Sa i përket ...


Imer Selmani shtroi Iftar për ambasadorët e Shqipërisë


Shkup 1 Shtator – Imer Selmani, Kryetar i partisë opozitare shqiptare të Maqedonisë, Demokracia e Re, mbrëmë ka shtruar iftar për ambasadorët e Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës. Sipas një komunikate nga DR-ja, në Iftar Selmani me Arben Ҫejku dhe Skender Durmishi biseduan për situatën politike në Maqedoni dhe në Ballkan, në veçanti për proceset integruese në NATO dhe BE si vizion i përbashkët i të gjithë shqiptarëve ...


[TOP 4]

> Imer Selmani > Новости
 
imer selmani, imer selmani biography и другие...
load menu