Политики и выборы, Голосуйте свободно, Участвуйте в демократии, Голосуйте за перемены, Онлайн референдум
left right close

Ljube Boškoski

> Македония > Политики > Ljube Boškoski
Ljube Boškoski хочет знать ваше мнение. Желает вашей поддержки и голоса. Голосуйте онлайн!
Непартиски
 
фото Љубе Бошкоски

Љубе Бошкоски - за

Mакедонски политичар. | A Macedonian politician, known as "Brother Ljube" (Брат Љубе, Brat Ljube).
 NO! Љубе Бошкоски

Љубе Бошкоски - против

Нажмите, если Вы этого политика не поддерживаете. Скажите почему./ Click, if you do not support Ljube Boškoski. Say why.

Pезультаты онлайн выборов "Љубе Бошкоски" в графике

graph
MAC: Љубе Бошкоски, познат и како „Брат Љубе“ (роден на 24 октомври 1960 во с. Челопек, Тетовско) е македонски политичар и поранешен министер за внатрешни работи. Политичка кариера По парламентарните избори во 1998 година и победата на ВМРО-ДПМНЕ, бил именуван за заменик на Директорот на Дирекцијата за безбедност и контраразузнавање (ДБК) во Министерството за внатрешни работи на Република Македонија. На 31 јануари 2001 година, бил ...
за33против   Во моето мислење Љубе Бошкоски (Ljube Boškoski) е сосема добар политичар. На пример, затоа што ... (Ако сакам да пишувам зошто, го напишав тука), positive
за33против   Јас не се согласувам. Љубе Бошкоски (Ljube Boškoski) е лош избор. На пример, затоа што ... (Ако сакам да пишувам зошто, го напишав тука), negative
Актуальная популярность
за Љубе Бошкоски

Партијата на Љубе Бошкоски со промоција во Охрид


Партија Обединети за Македонија ќе има своја промоција на програмската платформа и во Охрид. Промоцијата е закажана за недела, 28 март , со почеток во 18 часот, а ќе се одржи во просториите на Центарот за култура "Глигор Прличев". Според најавите, на промоцијата ќе говори лидерот на партијата Љубе Бошкоски. Партијата ...


Љубе Бошкоски реизбран за претседател на Обединети за Макед.


Не сме никаква трета, туку единствената опција за Република Македонија. Ова е пораката која денеска беше испратена од првиот конгрес на Обединети за Македонија, што се одржа во Струмица. Петстотини и педесет делегати со акламација за претседател на партијата, го избраа Љубе Бошковски. Тој е загрижен на несериозниот однос на ...


Љубе Бошкоски бара предвремени избори


Лидерот на Обединети за Македонија, Љубе Бошкоски, вчера побара распишување на предвремени парламентарни избори, бидејќи сегашната власт води погрешна политика. „Од она што ние го увидовме презентирајќи ја нашата политичка платформа меѓу граѓаните, е дека ваквата состојба не треба да продолжи. Нешто треба да се менува, ...


[TOP 4]

> Ljube Boškoski > Новости
 
ИЗБОРИ 15 септември македонија, љубе бошкоски, љубе бошкоски 2001, љубе бошкоски, љубе бошкоски хаг, хашки трибунал љубомир бошкоски, љубе бошкоски кариера и другие...
load menu