Политики и выборы, Голосуйте свободно, Участвуйте в демократии, Голосуйте за перемены, Онлайн референдум
left right close

Ljubomir Frčkovski

> Македония > Политики > Socijaldemokratski sojuz na Makedonija > Ljubomir Frčkovski
Ljubomir Frčkovski хочет знать ваше мнение. Желает вашей поддержки и голоса. Голосуйте онлайн!
СДСМ
 
фото Љубомир Фрчкоски

Љубомир Фрчкоски - за

Mакедонски политичар и професор по меѓународно право. | A Macedonian politician and professor.
 NO! Љубомир Фрчкоски

Љубомир Фрчкоски - против

Нажмите, если Вы этого политика не поддерживаете. Скажите почему. / Click, if you do not support Ljubomir Frčkovski. Say why.

Pезультаты онлайн выборов "Љубомир Фрчкоски" в графике

graph
MAC: Љубомир Данаилов Фрчкоски, (роден на 2 декември 1957 во Скопје), е македонски политичар. Фрчкоски е професор по меѓународно право, меѓународни односи и Современи политички теории на Правниот факултет во Скопје, Универзитет Св. Кирил и Методиј- Скопје, Република Македонија. Љубомир Фрчкоски дипломирал на Правниот факултет во Скопје во 1981. Во 1986 година магистрирал на Универзитетот Св. Кирил и Методиј, а со титулата доктор на науки се ...
за33против   Во моето мислење Љубомир Фрчковски (Ljubomir Frčkovski) е сосема добар политичар. На пример, затоа што ... (Ако сакам да пишувам зошто, го напишав тука), positive
за33против   Јас не се согласувам. Љубомир Фрчковски (Ljubomir Frčkovski) е лош избор. На пример, затоа што ... (Ако сакам да пишувам зошто, го напишав тука), negative
Актуальная популярность
за Љубомир Фрчкоски

Ljubomir Frckovski: Skopje to turn into kitschiest capital in the world


Ljubomir Frckovski, former minister of the interior and foreign affairs of Macedonia and one of the authors of the Ohrid Framework Agreement, in an interview with FOCUS News Agency FOCUS: Mr Frckovski, what do you think about the erection of the monument of Alexander the Great in downtown Skopje? Ljubomir Frckovski: It is some absurd situation. We start getting used to living in an absurd Macedonia and we start liking the absurd – just like in Beckett and Ionesco’s plays. We have to look at things happening here through this perspective. If we have to try to make some kind of an ...


Фрчковски: Се креира алиби за невлегување во ЕУ


Се развива стратегија за создавање на алиби доколку Македонија остане надвор од Европската унија (ЕУ). Ова е ставот на професорот Љубомир Фрчковски, искажан на денешната дебата на Правниот факултет „Јустинијан Први“, на тема “Актуелните состојби во односите Македонија - ЕУ“. Тој додаде дека спорот со името е решлив ...


Љубомир Фрчкоски: Битанга што напаѓа жени


Неговата сопруга Алида Муча, во неделникот Фокус, го обвини дека ја тепал, често и пред децата. Сега Фрчкоски. Истиот тој сега се јавува во случај тепање девојка на паркинг која се скарала се неговата сегашна сопруга. Причина за кавгата е што неговата сопруга блокирала туѓо возило, па не дозволила тоа ни да и се префрли. Ја ...


[TOP 4]

> Ljubomir Frčkovski > Новости
 
проф љубомир фрчкоски, Политико фрчковски, frckovski ljubomir, политико љубомир фрчковски, frčkovski, фрчковски во политико, ljubomir danailov frckovski, frckovski, проф. фрчкоски, љубомир и ирена фрчковски, ljubomir frckoski, љубомир фръчковски човекови права, ljubomir frckovski, фрчкоски, љубомир фрчкоски биографија и другие...
load menu