Политики и выборы, Голосуйте свободно, Участвуйте в демократии, Голосуйте за перемены, Онлайн референдум
left right close

Mirushe Hoxha

> Македония > Политики > Partia Demokratike Shqiptare > Mirushe Hoxha
Mirushe Hoxha хочет знать ваше мнение. Желает вашей поддержки и голоса. Голосуйте онлайн!
PDSH
 
фото Мируше Хоџа

Мируше Хоџа - за

Първата жена да се кандидатира за председателство на Македония. | The first woman to run for Macedonia’s presidency.
 NO! Мируше Хоџа

Мируше Хоџа - против

Нажмите, если Вы эту политичку не поддерживаете. Скажите почему. / Click, if you do not support Mirushe Hoxha. Say why.

Pезультаты онлайн выборов "Мируше Хоџа" в графике

graph
MAC: Симбол на тенденциите за модернизација на албанската жена. Одлуката на ДПА нивниот кандидат Мируше Хоџа да биде кандидат за претседател изненади многумина. Таа освен што е единствената жена меѓу седумте претенденти за највисоката државна функција, таа е и најмлада. Условот од 40 години го исполни само пред неколку месеци. На поканата да биде кандидат, што дошла директно од почесниот претседател на ДПА Џафери била изненадена дури ...
за33против   Во моето мислење Мируше Хоџа (Mirushe Hoxha) е сосема добар политичар. На пример, затоа што ... (Ако сакам да пишувам зошто, го напишав тука), positive
за33против   Јас не се согласувам. Мируше Хоџа (Mirushe Hoxha) е лош избор. На пример, затоа што ... (Ако сакам да пишувам зошто, го напишав тука), negative
Актуальная популярность
за Мируше Хоџа

Mirushe Hoxha, ADP’s candidate for President of Macedonia


Candidature of Mirushe Hoxha for President of Macedonia. Hoxha said she has gathered the sufficient number of signatures to take part in the election. “I thank all you Albanian citizens and all other who gave their signatures to my candidature. I ensure you won’t be disappointed of voting me,” Hoxha said. Leader of ADP Menduh Thaci said the propaganda will be concentrated at the local and central staffs and nowhere else. ... Shkëlzen Aqifi 02 February 2009 Lexo më shumë:www.alsat.tv 2011-07-01


Мируше Хоџа не забележала нерегуларности


Мируше Хоџа, единствената жена-кандидат за претседател на Македонија, предложена од ДПА, изјави дека се надева изборите да поминат во фер и демократска атмосфера. „Да се потрудиме сите избори да поминат во фер и демократска атмосфера“, рече Мируше Хоџа, откако го оствари своето право на глас на денешните претседателски ...


Мируше Хоџа: Идниот претседател мора да направи многу


Институцијата претседател мора да ја почитува мултиетничноста на државата, рече на вечерашната средба со граѓани на тетовската населба Тетекс кандидатка на ДПА за председател на Македонија, Мируше Хоџа. Идниот претседател мора да направи многу на планот на евроинтеграциите кои треба да течат во две фази, првата е влез на ...


[TOP 4]

> Mirushe Hoxha > Новости
 
мируше хоџа, miruse hodga, mirushe, mirushehoxha, mirushe hoxha mk, мируше хоџа, МИРУШЕ ХОЏА, mirushe hogja, biografija e mirushe hoxhes и другие...
load menu