Политики и выборы, Голосуйте свободно, Участвуйте в демократии, Голосуйте за перемены, Онлайн референдум
left right close

Nikola Gruevski

* Премьер-министр
> Македония > Политики > VMRO–DPMNE > Nikola Gruevski
Nikola Gruevski хочет знать ваше мнение. Желает вашей поддержки и голоса. Голосуйте онлайн!
ВМРО-ДПМНЕ
 
фото Никола Груевски

Никола Груевски - за

Претседател на владата на Република Македонија од 2006. | A Macedonian politician. The current Prime Minister of the Republic of Macedonia.
 NO! Никола Груевски

Никола Груевски - против

Нажмите, если Вы этого политика не поддерживаете. Скажите почему. / Click, if you do not support Nikola Gruevski. Say why.

Pезультаты онлайн выборов "Никола Груевски" в графике

graph
MAC: Никола Груевски (31 август 1970, Скопје) е претседател на владата на Република Македонија од 27 август 2006, претседател на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ од мај 2003 година, поранешен министер за финансии во владата на ВМРО-ДПМНЕ предводена од Љубчо Георгиевски до септември 2002 година. Политичка кариера Министер за финансии По негова иницијатива се интензивира и практично започнува процесот на денационализација на национализираниот ...
за33против   Во моето мислење Никола Груевски (Nikola Gruevski) е сосема добар политичар. На пример, затоа што ... (Ако сакам да пишувам зошто, го напишав тука), positive
за33против   Јас не се согласувам. Никола Груевски (Nikola Gruevski) е лош избор. На пример, затоа што ... (Ако сакам да пишувам зошто, го напишав тука), negative
Актуальная популярность
за Никола Груевски

Премиерот Никола Груевски во посета на Штип и Карбинци


Претседателот на Владата на Република Македонија Никола Груевски денеска ќе ги посети општините Карбинци и Штип. Во рамки на посетата предвидено е пуштање во употреба фудбалско игралиште во општина Карбинци, дел од проектот „50 фудбалски игралишта“ кој го реализира Агенцијата за млади и спорт, како и на комерцијална ...


Премиерот Никола Груевски ќе го посети Пустец - Албанија


Премиерот Никола Груевски денеска во Пустец ќе се сретне со претставници на Македонците во Албанија, а ќе разговара и со градоначалникот на овој град Едмонд Темелко. По средбата, премиерот ќе ја посети црквата „Св. Архангел и Михаил“ во центарот на село Пустец и ќе присуствува на отворањето на Македонскиот фолклорен ...


Четири години владеење на Никола Груевски


Експозето на Груевски пред новинарите беше посветено воглавно на пакетите од економската сфера кои според него во голема мера ја заздравиле социјално економската ситуација во државата Час и половина во петок попладне во Владата, премиерот Никола Груевски ги презентираше резултатите кои владата, што тој ја предводи, ги ...


[TOP 4]

> Nikola Gruevski > Новости
 
груевски, никола груевски е-маил, кога е роден никола груевски, "nikola gruevski", никола груевски mail, Никола Груевски маил, никола груевски e-mail, никола груевски и георгиевски, биографија за никола груевски и другие...
load menu