Политики и выборы, Голосуйте свободно, Участвуйте в демократии, Голосуйте за перемены, Онлайн референдум
left right close

Radmila Šekerinska

> Македония > Политики > Socijaldemokratski sojuz na Makedonija > Radmila Šekerinska
Radmila Šekerinska хочет знать ваше мнение. Желает вашей поддержки и голоса. Голосуйте онлайн!
СДСМ
 
фото Радмила Шеќеринска

Радмила Шеќеринска - за

Македонска политичарка. | A Macedonian politician and the leader of the opposition in the Macedonian Parliament.
 NO! Радмила Шеќеринска

Радмила Шеќеринска - против

Нажмите, если Вы эту политичку не поддерживаете. Скажите почему. / Click, if you do not support Radmila Šekerinska. Say why.

Pезультаты онлайн выборов "Радмила Шеќеринска" в графике

graph
MAC: Радмила Шеќеринска Јанковска позната само како Радмила Шеќеринска или Радмила Шеќеринска (родена во Скопје, на 10 јуни 1972) е македонски политичар и претседател на СДСМ. Политички функции Од 1993 година Шеќеринска е избрана за член на ЦО на СДСМ во неколку мандати. Од 1995 е член на претседателството на ЦО на СДСМ, а во 1999 година е избрана за потпретседател на ЦО на СДСМ и за меѓународен секретар на партијата. Во периодот 1995 - 1999 година, ...
за33против   Во моето мислење Радмила Шеќеринска (Radmila Šekerinska) е сосема добар политичар. На пример, затоа што ... (Ако сакам да пишувам зошто, го напишав тука), positive
за33против   Јас не се согласувам. Радмила Шеќеринска (Radmila Šekerinska) е лош избор. На пример, затоа што ... (Ако сакам да пишувам зошто, го напишав тука), negative
Актуальная популярность
за Радмила Шеќеринска

Радмила Шекеринска кандидат на СДСМ за премиер


Радмила Шекеринска е кандидатот не Социјалдемократскиот сојуз (СДСМ) за премиер доколку партијата победи на предвремените парламентарни избори, а нејзини најблиски соработници би биле Зоран Заев, Зоран Јовановски и Стево Пендаровски. Тоа го објави вечерва лидерот на СДСМ Бранко Црвенковски на одебележувањето на 20 ...


Црвенковски: Шекеринска да се дистанцира од Демос


Лидерот на СДСМ Бранко Црвенковски очекува Радмила Шекеринска, да го одржи јавно дадениот збор и по дистанцирањето од Демос, да се врати во Социјалдемократскиот сојуз. Црвенковски смета дека сомнежите на Шекеринска дека Демос полека поминува во политичка партија, се доволни таа да се врати во матичната партија. Од Демос, ...


Евроинтеграции: Шекеринска критикува, Наумовски се брани


Критики до владата дека има застој во евроинтеграцијата на Македонија. Опозицијата обвинува дека е намалена динамиката во донесувањето на подзаконските акти кои се оденсуваат за усвојување на европското законодавство. При разгледувањето на извештајот за првата половина на годината Шекеринска алармира дека не се ...


[TOP 4]

> Radmila Šekerinska > Новости
 
Шеќеринска роди ќерка АДА, radmila sekerinska, radmila sekerinska prime minister, радмила шеќеринска e-mail, radmilasekerinska mk, sekerinska, sekerinska radmila, RADMILA SEKERINSKA, радмила шекеринска, радмила шекеринска родена во, radmila sekerinska sliki и другие...
load menu