Политики и выборы, Голосуйте свободно, Участвуйте в демократии, Голосуйте за перемены, Онлайн референдум
left right close

Socijalistička Partija na Makedonija

> Македония > Партии > Socijalistička Partija na Makedonija
Socijalistička Partija na Makedonija хочет знать ваше мнение. Желает вашей поддержки и голоса. Голосуйте онлайн!
 
фото  СПМ

СПМ - за

Социјалистичката партија на Македонија (СПМ) | The Socialist Party of Macedonia (SPM) is a political party in the Republic of Macedonia.
 NO! СПМ

СПМ - против

Нажмите, если вы не поддерживаете их. Скажите, почему. / Click, if you do not support the SPM. Say why.

Pезультаты онлайн выборов "СПМ" в графике

graph
MAC: Социјалистичката партија на Македонија (СПМ) е партија која себеси се карактеризира како партија со социјалистичка ориентација. Нејзин основоположник и прв претседател Киро Поповски, a лидер е Љубисав Иванов - Ѕинго. СПМ е дел од владината коалиција и има три пратеници во Собранието на Република Македонија. На предвремените парламентарни избори во 2008, СПМ учествува во коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ и освојува три ...
за33против   Јас јасно го поддржат. Социјалистичка партија на Македонија (SPM) е сосема добра партија. На пример, поради тоа што ... (Ако сакам да пишувам зошто добро е, го напишав тука), positive
за33против   Јас сум остро се спротивстави. Социјалистичка партија на Македонија (SPM) е прилично лош избор. На пример, поради тоа што ... (Ако сакам да пишувам зошто се е лошо, го напишав тука), negative
Актуальная популярность
за СПМ

СПМ: Црвенковски да престане со туристичките посети


Социјалистичката партија на Македонија бара Бранко Црвенковски, лидер на СДСМ, да престане со неговите „туристички посети“. Од СПМ велат дека крајно време било Црвенковски „да ја промени песната што ја пее во неговите туристички посети низ Република Македонија, која е еднолична, бедна, со примитивизам“, вели ...


СПМ го повтори ставот за неменување на уставното име


Опозицијата да престане со притисоците за промена на името, бидејќи тоа им служи само на грчките интереси, порачуваат од Социјалистичката партија на Македонија. За нив рекациите на опозицијата по говорот на премиерот Груевски на последната партиска прослава на ВМРО - ДПМНЕ се дрски и нецивилизациски притисоци од кои освен ...


СПМ: СДСМ лаже дека нема пари за „Злетовица“


Социјалистичката партија на Македонија вчера ги отфрли наводите на СДСМ во врска со проектот „Злетовица“ како неосновани, тенденциозни и злонамерни, пренесе МИА. - Во напорот за фабрикување теми, СДСМ успеа да најде политика и во хидросистемот „Злетовица“ - изјави портпаролот Малиша Станковиќ. Според него, ова е ...


[TOP 4]

> Socijalistička Partija na Makedonija > Новости
 
spm.macedonia, слу шать спм\итс, socijalisticka partija na amkedonija, spm election , Социјалистичка партија на Република Македонија, социјалистичка партија на македонија, spm programa 2002 mk, Владанка Авировиќ - СПМ и другие...
load menu