Политики и выборы, Голосуйте свободно, Участвуйте в демократии, Голосуйте за перемены, Онлайн референдум
left right close

Tito Petkovski

> Македония > Политики > Nova socijaldemokratska partija > Tito Petkovski
Tito Petkovski хочет знать ваше мнение. Желает вашей поддержки и голоса. Голосуйте онлайн!
НСДП
 
фото Тито Петковски

Тито Петковски - за

Mакедонски политичар, претседател на НСДП. | A Macedonian politician. The current leder of the New Social Democratic Party.
 NO! Тито Петковски

Тито Петковски - против

Кликнете ако не го поддржуваат Tito Petkovski. Кажете зошто. / Click, if you do not support Tito Petkovski. Say why.

Pезультаты онлайн выборов "Тито Петковски " в графике

graph
MAC: Тито Петковски (роден 23 јануари 1945 во с. Псача, Крива Паланка) е македонски политичар, претседател на Нова социјалдемократска партија. Пратеник е во Собранието на Република Македонија во сите пратенички состави од осамостојувањето на Република Македонија. Завршил Правен факултет со правосуден испит. Работел во Општинскиот суд во Крива Паланка, како правник во Републичкиот завод за урбанизам, во Извршниот совет на Собранието ...
за33против   Од мојата перспектива, Tito Petkovski е многу добар политичар. Јас го поддржувам / неа!, positive
за33против   Јас сум против Tito Petkovski! Јас не се согласувам со неговите политички ставови. Сакам тој да си замине далеку од политиката!, negative
Актуальная популярность
за Тито Петковски

Груевски: Тито Петковски ми нанесе душевна болка


Премиерот Груевски ги доживеал тврдењата на претседателот на НСДП, Тито Петковски многу емоционално, со чувство на загриженост и внатрешен немир. На денешното второ рочиште, каде што се соочија двајцата политичари, Груевски истакна дека никогаш не прифатил промена на името. - Тврдењата на Тито Петковски ги доживеав ...


[TOP 4]

> Tito Petkovski > Новости
 
load menu