Политики и выборы, Голосуйте свободно, Участвуйте в демократии, Голосуйте за перемены, Онлайн референдум
left right close

Vlado Bučkovski

> Македония > Политики > Socijaldemokratski sojuz na Makedonija > Vlado Bučkovski
Vlado Bučkovski хочет знать ваше мнение. Желает вашей поддержки и голоса. Голосуйте онлайн!
СДСМ
 
фото Владо Бучковски

Владо Бучковски - за

Македонски политичар, правник и професор. | A Macedonian politician, lawyer and professor.
 NO! Владо Бучковски

Владо Бучковски - против

Нажмите, если Вы этого политика не поддерживаете. Скажите почему. / Click, if you do not support Vlado Bučkovski. Say why.

Pезультаты онлайн выборов "Владо Бучковски" в графике

graph
MAC: Владо Бучковски (роден на 2 декември 1962 во Скопје) е поранешен премиер на Република Македонија и поранешен претседател на СДСМ. Бучковски по професија е правник и професор по римско право на Правниот факултет во Скопје. Политичка кариера Во периодот од 1998 до 2000 година Бучковски е член на Државната изборна комисија, а од 2000 до 2001 година е претседавач на Советот на град Скопје. Во периодот од 13 мај до 26 ноември 2001 година тој е ...
за33против   Во моето мислење Владо Бучковски (Vlado Bučkovski) е сосема добар политичар. На пример, затоа што ... (Ако сакам да пишувам зошто, го напишав тука), positive
за33против   Јас не се согласувам. Владо Бучковски (Vlado Bučkovski) е лош избор. На пример, затоа што ... (Ако сакам да пишувам зошто, го напишав тука), negative
Актуальная популярность
за Владо Бучковски

ВМРО-ДПМНЕ ја прозива Антикорупциска за Бучковски


ВМРО-ДПМНЕ вчера ја повика Антикорупциската комисија што поскоро да се произнесе по доставената документација во врска со наводен криминал направен од поранешниот министер за одбрана, Владо Бучковски. Според документацијата што ја поседува ВМРО-ДПМНЕ и ја има доставено пред три месеци до комисијата, Бучковски додека бил ...


Vlado Buckovski Proclaimed Honorable Doctor at BITC


Sofia-based College of Information Technology awarded honorable title Doctor Honoris Causa to Macedonian Prime Minister Vlado Buckovski. Macedonian Agency of information announced that Sofia-based College of Information Technology awarded honorable title Doctor Honoris Causa to Macedonian Prime Minister Vlado Buckovski. Prime Minister Buckovski will receive the honorable title together with the Bulgarian Prime Minister Simeon Saxe-Coburg. Prof. Dr. Stojan Dencev, Rector at the Information Technology College will award the honorable title to Buckovski and ...


Бучковски му се извини на ВМРО-ДПМНЕ, но не и на Ѓорчев


Пратеникот на СДСМ Владо Бучковски денеска се извини за навредите кон членови на ВМРО-ДПМНЕ на вчерашната седница на собраниската Комисија за здравство. Претходно, извинување од него побара координаторката на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ Силвана Бонева. „Жалам за нивото на вчерашната дискусија и за атмосферата ...


[TOP 4]

> Vlado Bučkovski > Новости
 
vlado buckovski sliki, ВЛАДО БУЧКОВСКИ, vlado buckovski, владо бучковски, buchkovski, www. vlado buckovski com mk, владо бучковски, profesor vlado buckovski, Vlado Buckovski Владо Бучковски, buckovski marketing, Vlado Buckovski images и другие...
load menu