Политики и выборы, Голосуйте свободно, Участвуйте в демократии, Голосуйте за перемены, Онлайн референдум
left right close

Zoran Zaev

> Македония > Политики > Socijaldemokratski sojuz na Makedonija > Zoran Zaev
Zoran Zaev хочет знать ваше мнение. Желает вашей поддержки и голоса. Голосуйте онлайн!
СДСМ
 
фото Зоран Заев

Зоран Заев - за

Mакедонски политичар и актуелен градоначалник на Општина Струмица. | A Macedonian politician and the current leader of the Opposition.
 NO! Зоран Заев

Зоран Заев - против

Кликнете ако не го поддржуваат Zoran Zaev. Кажете зошто. / Click, if you do not support Zoran Zaev. Say why.

Pезультаты онлайн выборов "Зоран Заев " в графике

graph
MAC: Зоран Заев (роден на 8 октомври 1974 во Струмица) е македонски политичар од редовите на СДСМ и актуелен градоначалник на Општина Струмица. Политичка активност Зоран Заев e член на СДСМ од 1996 година. Во два мандата бил член на Претседателството на ОО СДСМ во Струмица. Од ноември 2002 година станал член на ЦО СДСМ. На 17 јули 2008 година, поради можност за злоупотреба на службената положба во врска со изградбата на трговскиот центар Глобал ...
за33против   Од мојата перспектива, Zoran Zaev е многу добар политичар. Јас го поддржувам / неа!, positive
за33против   Јас сум против Zoran Zaev! Јас не се согласувам со неговите политички ставови. Сакам тој да си замине далеку од политиката!, negative
Актуальная популярность
за Зоран Заев

Агим Мехмети: Заев пушта патка


Меѓу Албанците - членови на Kомисијата за верификација на фактите треба да се бара „кодошот“ кај лустраторите. Ова е неофицијална информација од најголемата опозициска партија, по неодамнешната изјава на лидерот на СДСМ Зоран Заев дека ќе ја делегитимира Kомисијата бидејќи во нејзе еден член имал поткажувачко досие. ...


[TOP 4]

> Zoran Zaev > Новости
 
load menu